07.04.2020

VEFA SOSYAL DESTEK-2

Turhal Müftülüğü Vefa Sosyal Destek projesi   kapsamında 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın  ihtiyaçlarını karşılamak için gönüllü din görevlilerimiz aracılığı ile ihiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım ulaştırmaya devam ediyor.

İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ,konuyla ilgili olarak, Turhal Müftülüğü, Vefa Sosyal Destek Projesi kapsamında  gönüllü din görevlilerimiz tarafından sokağa çıkma yasağından dolayı dışarı çıkamayan ve önceden tespit edilen 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı  bulunan vatandaşlarımızın ihiyaçlarını gidermek için gönüllü din görevlilerimiz tarafından gruplar oluşturulmuş, hazırlanan gıda, temizlik ve diğer ihtiyaçlar, vatandaşlarımıza  ulaştırılmış ve ulaştırılmaya devam edilmektedir.

Haber Web Fotoğraf :Sami Mutlu