21.02.2020

"Kur'an ve Sünnete Göre Aile Olmak" Konulu Konferans Düzenlendi

‘’Kur’an ve Sünnete Göre Aile Olmak’’ konulu konferans düzenlendi.

Niksar Müftülüğü tarafından düzenlenen ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN’in konuşmacı olarak katıldığı programa Tokat İl Müftüsü Ömer Faruk BİLGİLİ,İlçe Müftülerimiz, Niksar Belediye Başkan Vekili Bedrettin BERDİBEK, Niksar İlçe Müftüsü İsa SOLMAZ ile birlikte, kamu kurum temsilcileri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Sunuculuğunu İlçe Müftülüğümüz V.H.K.İ. Salih FIRTINA tarafından yapılan ve Belediye Düğün Salonunda düzenlenen program saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an tilavetiyle başladı. Niksar İlçe Müftüsü İsa SOLMAZ'ın selamlama konuşması yaptığı programa katılım yoğundu.

Programa konuşmacı olarak katılan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN ‘’Kur’an ve Sünnet Göre Aile Olmak’’ konulu konferansı gerçekleştirdi.

Konferans sonrası Niksar Belediye Başkan Vekili ve İlçe Müftümüz tarafından Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN’e hediye takdim edildi.