17.03.2023

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ VE DEPREMDE VEFAT EDEN KARDEŞLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU.

Niksar İlçe Müftülüğü tarafından 18 MART Çanakkale Şehitleri ve 06.02.2023 tarihinde Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık İlçesi başta olmak üzere ülkemizin güneydoğu bölgesinde gerçekleşen deprem sebebiyle vefat eden kardeşlerimiz, geçmişten günümüze kadar Doğal Afetler, Vatanımız, Dinimiz ve Mukaddesatımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimiz için, İlçemiz Merkez Keşfi Camii'nde Kur'an-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif  ve dua programı gerçekleştirildi.

Yatsı Namazı öncesinde, Din Görevlisi Hocalarımız tarafından okunan Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayan program, ilahi ve kasidelerin okunması ile devam etti. İlçe Müftümüz Sayın İlhami ŞAHİN Hocamızın yapmış olduğu dua ve yatsı namazının kılınması ile sona erdi.

18 MART Çanakkale Şehitleri ve depremde vefat eden kardeşlerimiz başta olmak üzere; Din, Vatan, Millet, Bayrak, Ezan ve mukaddesatımız uğruna canını feda eden tüm aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet dileriz. Şehitlerimizin mekanları cennet, ruhları şad olsun.