21.03.2023

SOSYAL VE KÜLTÜREL İÇERİKLİ DİN HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANINDAN MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET

Diyanet Tv de yayımlanmak üzere çekimleri yapılan “Ulu Camiden Vaazlar” programı için ilçemize gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı İdris YAVUZYİĞİT müftülüğümüzü ve Gençlik Merkezi olarak yapılması planlanan Hanegah Sohbet Merkezini ziyaret etti. Daire Başkanı İdris YAVUZYİĞİT ile İlçe Müftümüz İlhami ŞAHİN ilçemizde yürütülen sosyal ve kültürel içerikli din hizmetleri ve gençlik koordinatörlüğü faaliyetleri hakkında görüş alış verişinde bulundular.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İlçe Müftüsü İlhami ŞAHİN, ziyaret gerçekleştiren Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı İdris YAVUZYİĞİT’e teşekkür ettiler.