22.03.2023

Niksar Müftülüğü Mart Ayı Personel Toplantısı Düzenlendi

Niksar Müftülüğü'nün personeli arasındaki iletişimi sağlamak, aktarılması gereken hususları paylaşmak ve ramazan hizmetlerinin verimliliğini artırmak amacıyla düzenlediği Mart ayı personel toplantısı müftülük konferans salonunda gerçekleştirildi.
     Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı, İlçe Müftüsü İlhami ŞAHİN’in toplantıya katılan personele gündemle ilgili konuları aktardı ve toplantı gündeminde yer alan hususları din görevlileri ile paylaştı.
     İlçemizde yeni göreve başlayan arkadaşlar tanıtıldı. İlçe Müftüsü ŞAHİN arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar diledi.
      Emekli olan din görevlisi Duran ÖZYURT’a hizmet teşekkür belgesi, Ordu Eğitim Merkezinde 6 aylık Hüsnü Tilavet kursunu başarı ile tamamlayan Hasan ATAR ve Akif ULUSOY hocalarımıza başarı belgeleri İlçe Müftümüz Sayın İlhami ŞAHİN tarafından takdim edildi.