Turhal Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Mevlid Kandil, ülke genelinde olduğu gibi İlçemizde de coşkuyla idrak edildi. Müftülüğümüz tarafından Mevlid-i Şerif münasebetiyle özel bir program icra edildi.
Detay

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanan Aile Okulu Programı kapsamında Tekirdağ Diyanet Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Hüseyin Öresin tarafından “Ailemde Sevgi ve İletişim Dili ” konulu ders Müftülük Konferans Salonunda gerçekleşti.
Detay

“Aile ve Dini Rehberlik Bürosu” tarafından hazırlanan “Aile Okulu“ Programı kapsamında GOP Üniv. İlahiyat Fak.’den Doç.Dr.Şir Muhammed Dualı tarafından “Ailemde Merhamet ve Duygu Eğitimi” konulu ders Müftülük Konferans Salonunda gerçekleşti.
Detay

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanan Aile Okulu Programı DİB Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris Bozkurt tarafından verilen “Ailemde Hak ve Sorumluluklar” konulu ders Müftülük Konferans Salonunda gerçekleşti.
Detay

Bingöl'ün Genç ilçesinde güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK ‘lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Emrah Çeçen için mevlidi Şerif okutuldu.
Detay

Turhal Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenen “Aile Okulu” programının ikincisi “Ailemde İffet ve Mahremiyet” konulu ders İl Müftü Yardımcısı Halime Bayram tarafından Müftülük Konferans Salonunda verildi.