Turhal Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Mevlid’den Mirac’a sabah namazında buluşma programının yedincisi İlçemiz İskele Camiinde gerçekleşti.
Detay

2020 yılında umreye gidecek vatandaşlarımız için 30-31 /01/ 2020 tarihlerinde İlçe Müftülüğümüz tarafından iki günlük seminer icra edildi.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen "Yolunuz İyilik Olsun" projesi kapsamında, Turhal müftülüğü tarafından toplanan 22 ton kuru soğan İdlib’ e gönderilmek üzere yola çıktı.
Detay

İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Mevlid’den Mirac’a sabah namazında buluşma programının altıncısı İlçemiz Şenyurt Kasabası Asarcık Mah. Camiinde gerçekleşti.
Detay

Turhal İlçe müftülüğü tarafından başlatılan Tefsir Dersleri İlçemiz Yenişehir Camiinde devam ediyor.
Detay

İlçe Müftülüğü tarafından 23.12.2019 -05.01.2020 tarihleri arasında “ Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek ‘‘ Projesi kapsamında ‘’Evliliğe İlk Adım” seminerleri Müftülük konferans salonunda düzenlendi.