Turhal Müftülüğü

30.10.2018

Mustafa AKDAĞ

Aslen Erzurumlu olan Mustafa Akdağ, 1972 yılında Ardahan-Göle’de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Erzurum’da, yüksek öğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı.

Yüksek Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk İslam Düşünce Tarihi Anabilim Dalında yapan Akdağ, İstanbul Haseki Eğitim Merkezinden 2000 yılında mezun oldu.

Ülkemizin farklı yerlerinde İmam-Hatiplik, Müezzin-Kayyımlık, Vaizlik ve İlçe Müftülük görevlerini yerine getiren Akdağ, 20.10.2017 tarihinden itibaren Turhal İlçe Müftüsü olarak görev yapmakta olup, arapça, orta derecede ingilizce ve hollandaca bilmektedir. Yayımlanmamış tez çalışmaları ve makaleleri bulunan Mustafa Akdağ, evli ve 2 çocuk babasıdır.