14.10.2019

2019 YILI “AİLE OKULU” SEMİNERLERİ YOĞUN KATILIMLA BAŞLADI

Turhal Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından  hazırlanan Aile Okulu Programı kapsamında İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafından  verilen “Kur’an ve Sünnet Perspektifinde Aile” konulu ders Müftülük Konferans Salonunda verildi.

Sunuculuğunu  İlçe Vaizi Ayşe Gül’ün yaptığı Program, Mehmet Akif Ersoy Camii Müezzin Kayyımı Ahmet Sızan’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ’ın açılış konuşmasıyla devam etti.

Programda İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili “Kur’an ve Sünnet’te Aile nedir”, “Nefsin ve Neslin korunması”, “Nikahın önemi”, “Aile’de Karşılıklı Sevgi ve Saygı” ve “ Eş seçerken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir” konularında  ayet ve hadisler ışığında bilgi verildi.

Program çiçek takdimi ile sona erdi.

Haber Web Fotoğraf :Sami Mutlu