Turhal Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Tokat Valiliği “Vefa Sosyal Destek Grubu” projesi kapsamında 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için din görevlilerimizden oluşturulan gruplar çalışmalarına devam ediyor.
Detay

İlçe Müftülüğümüz tarafından Yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında, halkımızın ortak kullanım alanı olan camilerimizde, halkımızın sağlığının korunması için tüm tedbirler alınmış olup, tüm camilerimiz dezenfekte edilmiştir.
Detay

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında İlçe Müftülüğümüz tarafından müftülüğümüze bağlı Kur’an Kursları dezenfekte edildi.
Detay

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında İlçe Müftülüğümüz tarafından müftülük binası dezenfekte edildi.

Detay

Turhal Müftülüğü ADRB tarafından hazırlanan Aile Okulu Programı kapsamında Öğr. Gör. Osman Zati Yazar tarafından verilen “Ailem de İletişim Dili ” konulu ders Müftülük Konferans Salonunda yoğun katılımla gerçekleşti.
Detay

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanan Aile Okulu Programı DİB Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris Bozkurt tarafından verilen “Ailemde Hak ve Sorumluluklar” konulu ders Prof Dr Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde gerçekleşti.
Detay

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanan Aile Okulu Programı kapsamında İl Müftü yardımcısı Halime Bayram tarafından verilen “Ailem de sevgi Dili ve Merhamet Bilinci” konulu ders Müftülük konferans salonunda verildi.
Detay

2020 yılı Şubat ayı aylık mutat toplantısı ve Turhal Müftülüğü ve Kadem işbirliği ile düzenlenen iki insan eğitimi konulu program 18.02.2020 tarihinde Müftülük Konferans Salonunda icra edildi.
Detay

İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen "Mevlid’den Mirac’a Sabah Namazında buluşma" programının sekizincisi İlçemiz Necip Köyü Bahçelievler Camiinde gerçekleşti.