30.11.2018

AİLE OKULU PROGRAMI -3

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanan Aile  okulu projesi  kapsamında 3.sü düzenlenen   “Aileyi tehdit eden Bağımlılıklar ve Korunma yolları “ konulu   ders ilçe emniyet müdürü Tahsin  Şahin tarafından   müftülük konferans salonunda verildi.

Sunuculuğunu  müftülük vaizi Ayşegül Açık’ın yaptığı program Asri Mezarlık Camii Müezzin –Kayyımı Ahmet Çelik’in okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Hanımların büyük ilgi gösterdiği programda İlçe  Emniyet Müdürü   Tahsin Şahin, aileyi  tehdit  eden  bağımlılıklar nelerdir ve bunlardan nasıl korunmamız gerektiğini örneklerle açıkladı. Bu konuyla ilgili olarak sunumlar ve videolar gösterildi.

Program , İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ’ın  İlçe Emniyet Müdürü Tahsin Şahin ‘e çiçek takdimi ile sona erdi.

Haber Web Editör Fotoğraf :  Sami Mutlu