17.07.2019

ASRİ MEZARLIK CAMİİ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik  Günü” projesi kapsamında  tüm cami ve Kur’an Kurslarımızda olduğu gibi Asri Mezarlık Camii öğrencileri tarafından da 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitlerimizi anma programı  düzenlendi.

Sunuculuğunu  Yaz Kur’an Kursu  öğrencilerinden Nuriye Bozdağ’ın yaptığı program, öğrencilerden Sefa Cesur’ un okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Asri Mezarlık Camii  İmam Hatibi Ali Öztürk’ün yaptığı açış konuşmasının ardından, İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ, öğrencilere selamlama konuşması yaptı. Akdağ yaptığı konuşmada 15 Temmuz’un önemi, o gecede yaşananlar ve  yapılan kahramanlıklar, bayrak, vatan ve din sevgisi hakkında bilgi verdi.

Program Mehmet Akif Ersoy Camii Müezzin kayyımı Ahmet Sızan’ın öğrencilerle birlikte söylediği ezgi ve ilahi dinletisi ile sona erdi.

Haber Web Fotoğraf : Sami Mutlu