21.01.2020

İDLİB'E YARDIM ELİ

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen "Yolunuz İyilik Olsun" projesi kapsamında, Turhal müftülüğü tarafından toplanan  22 ton kuru soğan İdlib’ e gönderilmek üzere yola çıktı.

Merkez Camii önünde yapılan törende konuşan İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen “Yolunuz İyilik Olsun Projesi” kapsamında yardım kampanyası başlattıklarını, kampanyaya vatandaşlardan yoğun destek geldiğini dile getiren Akdağ, İnşaallah toplanan bu yardımları İdlib’deki  ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştıracağız.

Törende, Belediye Başkan yardımcısı Yusuf Karakoyun da yaptığı konuşmada yardımda bulunanlara teşekkür etti.

Törenin ardından, kuru soğan yüklü kamyon, İdlib’e gitmek üzere dualarla yola çıktı.

Haber web Fotoğraf : Sami Mutlu