03.04.2020

TURHAL MÜFTÜLÜĞÜ VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU GÖREVDE

Yurt genelinde tüm il ve ilçelerde olduğu gibi, ilçemizde de Tokat Valiliği  “Vefa Sosyal Destek Grubu” projesi   kapsamında 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın temizlik, gıda, sağlık gibi ihtiyaçlarını karşılamak için  din görevlilerimizden  oluşturulan gruplar çalışmalarına devam ediyor.

İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ, bu konuyla alakalı olarak şöyle konuştu; Koronavirüs   tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı  bulunan vatandaşlarımıza  sokağa çıkma yasağı getirilmiş, bunun üzerine Tokat Valiliğimiz tarafından yürütülen  “Vefa sosyal Destek Grubu “ projesi kapsamda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere İlçe Müftülüğü olarak çalışma başlatılmış, din görevlilerimiz tarafından kendi mahalle ve köylerinde bulunan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarızın talepleri doğrultusunda istekleri yerine getirilmektedir.

Talepler doğrultusunda ihtiyaç sahiplerinin istekleri yerine getirilmeye devam edilecektir.

HaberWeb Fotoğraf :Sami Mutlu