17.07.2020

15 TEMMUZ ŞEHİDİMİZ FERHAT KOÇ VE ŞEHİTLERİMİZİN KABİRLERİ ZİYARET EDİLDİ

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü “ etkinlikleri çerçevesinde ilçe merkezinde bulunan şehit kabirleri ziyaret edilerek kabirleri başında  Kur’an-ı Kerim okundu dualar edildi.

Daha sonra şehit Enes Pelit ve Şehit Hasan Karadavut’un aileri ziyaret edilerek, şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu dualar edildi.

Kaymakam Ali Gökay,Belediye Başkanı İlker Bekler, Şenyurt Belediye Başkanı Ünal Arslan, İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile  hain darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına düzenlenen saldırıda şehit edilen polis memuru şehidimiz  Ferhat Koç kabri başında dualarla anıldı. İlçe Müftülüğüne bağlı din görevlilerimizin okuduğu Kur’an-ı Kerim’in ardından, İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ tarafından 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitlerimiz için yaptığı dua ’nın ardından program sona erdi.

Haber Web Fotoğraf :Sami Mutlu