22.07.2020

TURHAL MÜFTÜSÜ MUSTAFA AKDAĞ TDV’YE KURBAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Turhal İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen vekâletle kurban kesim organizasyonuna destek vermek amacıyla kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı’na verdi.

Turhal Müftüsü Mustafa Akdağ, bağış sonrası yaptığı konuşmada Türkiye Diyanet Vakfının çalışmalarıyla tüm milletimizin vicdanında büyük bir kabul gördüğünü, ifade ederek tüm vatandaşları Türkiye Diyanet Vakfına vekâlet yoluyla kurban bağışında bulunmaya davet etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile TDV işbirliği ile sürdürülen vekâletle kurban kesim kampanyasına destek olmak amacıyla kendisinin de kurban vekaletini TDV verdiğini belirterek, kurbanlarını ihtiyaç sahiplerine TDV aracılığı ile ulaştırmak isteyen vatandaşlarımızın da Müftülüğümüze gelerek, TDV Turhal Şubesine, ve Merkez Cami önünde kurulan kurban bağış stand’ındaki görevli arkadaşımız aracılığı ile bağışta bulunabileceklerini  ayrıca  www.tdv.org ve bagıs.tdv.org online bağış yapabileceklerini  söyledi.

HaberWeb Fotoğraf    : Sami Mutlu