23.09.2020

KUR’AN-I KERİM’İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASINA KATILANLAR İÇİN BELGE TAKDİMİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen “Evimizin Neşesi Kur’an’ın Sesi”  temalı Kur’an-ı güzel okuma yarışmasına katılanların belgeleri İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ tarafından takdim edildi.

Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in çağlar üstü evrensel mesajını daha geniş kitlelere ulaştırmak, çocuklarımızın Kur’an’ı Kerim’e ilgisini artırmak, amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen “Evimizin Neşesi, Kur’an’ın Sesi”  temalı Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasına  ilçemizden katılan, Ebubekir Şimşek, Ahsen Ödübek, Fatma Nur Konuk’a belgeleri Ailelerinin de katılımıyla ilçe Müftülüğümüzde düzenlenen törenle İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ tarafından takdim edildi.

Törende İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ, katılımcılara yarışmaya katılmalarından dolayı teşekkür ederek, hayatlarında Kur’an sevgisinin hiç eksik olmaması temennisiyle başarılarının devamını diledi.

Tören belge ve hediye takdimi ile sona erdi.

Haber Web Fotoğraf :Sami Mutlu