21.10.2020

EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİMİZE PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ tarafından hizmet sürelerini tamamlayarak emekli olan din görevlilerimize plaket ve kitap takdim edildi.

Hizmet sürelerini tamamlayarak emekli olan İmam Hatip Sabit Palabıyık, İmam Hatip İhsan Yasak, İmam Hatip Hadi Yerlikaya, İmam Hatip A.Duran Tıkaç, İmam Hatip A.Kadir İsot ve Kur’an Kursu Öğreticisi Hatice Kazandır’ a, İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ tarafından Plaket ve Kitap takdim edildi.

Emekli olan din görevlileri, kendilerine takdim edilen plaket ve gösterilen ilgiden dolayı İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ’a teşekkür ettiler. Bundan sonra da “din görevlisinin emeklisi olmaz” düstur’u ile hareket edeceklerini belirterek her zaman göreve hazır olduklarını belirttiler.

İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ, din görevlilerine vermiş oldukları hizmetten dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve afiyet temennisinde bulundu.

Haber Web Fotoğraf :Sami Mutlu